Reserveren

 

 

 

 

Wilt u reserveren of een optie plaatsen?

U kunt John Less rechtstreeks boeken of geheel vrijblijvend een optie plaatsen op de datum van uw feest of evenement. Gedurende 2 weken wordt deze datum voor u gereserveerd. Let wel, als u na 2 weken uw optie niet heeft omgezet in een definitieve boeking of verlenging van uw optie, vervalt deze optie automatisch.

Als u besluit om John Less te boeken ontvangt u hiervoor een bevestiging. Bij een privéfeest ontvangt u een optreedovereenkomst en bij een bedrijfsfeest een opdracht artiestenverloning. Hierin staan alle relevante afspraken die zijn gemaakt zoals de datum, tijdstip(pen), locatie, afgesproken gage, algemene voorwaarden en eventuele aanvullende informatie die van toepassing zijn. Voor u en voor hem een stukje duidelijkheid en zekerheid.

Geef aan of u als particulier boekt, namens een bedrijf, een stichting of een vereniging. In tegenstelling tot particulieren, zijn bedrijven, verenigingen en stichtingen verplicht loonbelasting en sociale premies af te dragen over de gage van de artiest. Om die reden zijn de gages voor bedrijven, verenigingen en stichtingen hoger dan die voor particulieren. Er wordt dan gesproken over een uitkoopsom. De opdrachtgever krijgt van de uitkoopsom een factuur toegestuurd. Bij een uitkoopsom zijn alle sociale lasten, premies volksverzekering etc. inbegrepen, waardoor u als opdrachtgever geen naheffing zult ontvangen van de diverse instanties. De uitkoopsom is exclusief btw.  

Voorwaarden

Om de kwaliteit van een gezellige muzikale invulling te waarborgen, zijn er een aantal voorwaarden.

- Podium / speelruimte: van minimaal 2 meter (breed) bij 1,5 meter (diep).

- Een stroomaansluiting van 230 volt / 16 A  in een vrije groep (waarbij geen magnetrons, koelkasten, vriezers, dimmers e.d. zijn aangesloten die storingen klik/- of bromgeluiden kunnen veroorzaken).

Indien u boekt, houdt u s.v.p. rekening met het volgende: de apparatuur kan niet naar boven (etage). Heeft uw feestlocatie geen personenlift ter beschikking, dan is een reservering helaas niet mogelijk. De flightcase kan helaas niet per trap worden vervoerd. Het podium mag niet hoger zijn dan 50 cm.

Vooraf aan een optreden wordt altijd een soundcheck gedaan. Houdt u hier alstublieft rekening mee. Voor het opbouwen inclusief soundcheck is er minimaal 1½ uur nodig.

 

Voor vrijblijvend prijsopgave en beschikbaarheid; mail met behulp van het contactformulier (hierboven) of bel: 06 1027 3640.

 

John Less - Music Entertainment